Op websites, zoals onder andere die van AOV-ZZP (http://aov-zzp.nl) kan je veel informatie vinden over een arbeidsongeschiktheidsverzekering, welke meestal wordt afgekort met AOV. Als ZZP-er is het goed om bij stil te staan, en omdat het aantal ZZP-ers enorm groeit in Nederland, komt er ook voor deze doelgroep steeds meer gerichte informatie online beschikbaar. De website van AOV-ZPP is hier een voortreffelijk voorbeeld van, omdat zij alle aanbieders in beeld hebben. ZZP-ers vinden premies vaak te duur, maar voor je dit kan zeggen moet je eerst premies vergelijken.

Onafhankelijk advies

Al vele mensen zijn fan van de AOV ZZP website omdat zij onafhankelijke adviezen verstrekken. Een AOV specialist kan jou alle ins en outs vertellen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken. De mogelijkheden voor een AOV voor ZZP groeien elke dag. En via een betrouwbare pagina kan jij jezelf al goed inlezen. Vervolgens kan je een betrouwbare adviseur zoeken om te zorgen dat je de meest voordelige verzekering voor arbeidsongeschiktheid afsluit.

Bekijk je dekkingen regelmatig

En heb jij reeds een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten, dan is het raadzaam om elke zoveel jaren eens te kijken naar de dekking en voorwaarden van jouw verzekering ten opzichte van de premie die jij betaalt. Je wil goed verzekerd zijn voor jouw risico’s en ook zeker niet te veel betalen. Dit geldt niet alleen voor een AOV. Wil je meer lezen over ZZP verzekeringen, dan is het aan te raden een kijkje te nemen op: http://aov-zzp.nl. Ze verstrekken vrijblijvend een deskundig advies, die past bij jouw verlangen.