Wil je glas kopen op maat? Bij GlasGigant.nl zijn diverse soorten glasplaten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan enkel glas, gehard glas, figuurglas, brandwerend glas en draadglas. Glas op maat: voor iedere situatie een passende oplossing.

Al onze producten kunnen wij geheel op maat leveren, waardoor het aanbod naadloos aansluit op hetgeen wat jij zoekt. Of het nu gaat om glas voor een binnendeur, een glazen douchewand of een spiegel van een bepaalde afmeting: met glas op maat is er altijd een passende oplossing beschikbaar.

Wat kost glas op maat?

De prijs van glas op maat is afhankelijk van het type glas, variërend van bijvoorbeeld enkel glas tot HR +++ dubbel glas. Waar het ene soort op het eerste gezicht goedkoper is omdat de aanschafprijs lager is, levert een ander soort wellicht meer op aan rendement.

De keuze voor het type glas ligt geheel in jouw handen. Door op onze website de gewenste producten aan te klikken, krijg je een heldere weergave van de bijbehorende prijzen. Net zoals het glas, zijn ook onze prijzen geheel op maat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *